Cyle Larin'den tarihi performans

Hatayspor'u 7-0 mağlup eden Beşiktaş, bu sezon bir maçta 7 gol atan ilk takım oldu. Gollerin 4'üne imzasını atan Cyle Larin ise bu sezon Süper Lig'de 2 kez hat-trick yapan tek isim!

Beşiktaş'ın Kanadalı santforu Cyle Larin, tarihi Hatayspor galibiyetinde attığı 4 golle klasını konuşturdu. Bu maça kadar 15 golle oynayan 26 yaşındaki futbolcu, gol sayısını 19'a yükselterek Hatayspor'un 21 gollü yıldızı Aaron Boupendza'yı yaklaştı.

Son 2 maçta sakatlığı nedeniyle fazla şans bulamayan ve Hatayspor maçıyla ilk 11'e dönen Larin, kariyerinin en golcü sezonunu yaşıyor. 11, 14, 55, ve 66'da attığı gollerle izleyenleri mest eden Kanadalı futbolcu, "İleri uçta oynamaz" diyenleri de yanılttı. 

Larin, Beşiktaş formasıyla bir sezonda iki kez bir maçta 4 gol atan ilk oyuncu olarak kulüp tarihine geçti. Yıldız isim, 17. haftadaki 6-0'lık Çaykur Rizespor maçında da 4 gol atmıştı.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın ileri uçta Aboubakar ya da Cenk Tosun'u oynattığı takımda kanat forveti olarak görev yapan Larin, Rize'de ileri uçta oynamış ancak olumsuz yorumlar da beraberinde gelmişti.

Piyasa değeri 10 milyon euro sınırına dayanan Larin'in 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Cyle Larin'den tarihi performans ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Hatayspor cyle larin
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.