Cyle Larin'den Kanada'da hat-trick

2022 Dünya Kupası Elemeleri ve Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'ne 8 futbolcu gönderen Beşiktaş'ta Ghezzal, Larin ve Atiba'nın performansları öne çıktı. Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de 14 gol atan Cyle Larin, Kanada'nın Bermuda'yı 5-1 yendiği maçta 3 gol attı.

Beşiktaş'tan kariyer sezonunu geçiren Cyle Larin, gollerine milli takım formasıyla da devam ediyor. Süper Lig'de 14 gol, 4 asistle mücadele eden 25 yaşındaki santrfor, ülkesi Kanada'nın Bermuda'yı 5-1 yendiği maçta 3 gol attı.

1.5 yıl aradan sonra Kanada Milli Takımı'na seçiliren Larin, 2022 Dünya Kupası Kuzey Amerika Karayip Elemeleri ilk maçında Bermuda karşısında şov yaptı ve hat-trick yaparak maçın oyuncusu oldu. Kanada efsanesi Atiba Hutchinson da maçta 90 dakika görev yaptı.

38 yaşındaki yıldız futbolcu 2 yıl önce bıraktığı milli takıma 5-1 kazanılan Bermuda maçıyla dönerken hem kaptanlığa devam etti hem de 90 dakika sahada kalarak yine herkesi kendine hayran bıraktı.

3 gol atıp maç topunu evine götüren Larin, maçtan sonra şunları söyledi: "Milli formayla yeniden sahaya çıkmak harika bir duygu. Ülke olarak Dünya Kupası'nda yer almak istiyoruz. Adım adım gitmeliyizi ve ilk adımı attık. Beşiktaş'ta müthiş takım arkadaşlarım var. Üst seviyede bir takımız. İki formayı giymekten de büyük keyif alıyorum." 

Cyle Larin'den Kanada'da hat-trick

GHEZZAL KORKUTTU

2.5 yıl aradan sonra Cezayir Milli Takımı'na yeniden seçilen Rachid Ghezzal, ülkesinin Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde Zambiya ile oynadığı maça 11'de başladı. İlk yarıda çok başarılı bir performans gösteren Ghezzal, 1 gol ve 1 asist yaparken 45. dakikada sakatlanarak sahayı terk etti. Ghezzal'ın bileğinin burkulduğu ve tedbir amaçlı dinlenmeye alındığı öğrenildi. 

Beşiktaş'ın diğer A milli futbolcularından Domagoj Vida, Hırvatistan-Slovenya maçında 90 dakika oynarken 1-0'lık yenilgiye engel olamadı. N'Sakala da mağlup olan futbolcular arasında yer aldı ve Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Atakaş Hatayspor'lu Boupendza'nın harika bir gol attığı maçta Gabon'a 3-0 yenildi.

Beşiktaş'ın bu sezon en skorer futbolcusu olan Aboubakar ise Kamerun ile Yeşil Burun Adaları'na karşı bu akşam sahneye çıkacak.  

Cyle Larin'den Kanada'da hat-trick ile ilgili etiketler Beşiktaş Kanada cyle larin Atiba Hutchinson
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.