Cyle Larin son kararını verdi: Beşiktaş'tan ayrılıyor

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren golcü oyuncu Larin'in son kararını verdiği öğrenildi. Kanadalı oyuncunun takımdan ayrılmaya karar vererek tesislerdeki odasını boşalttı. Larin'in Türkiye'den gelecek tekliflere açık olduğu gelen haberler arasında yer alıyor.

Beşiktaş ile olan sözleşmesi sona eren Kanadalı forvet oyuncusu Cyle Larin, takımdan ayrılmaya karar verdi.

Milliyet Gazetesi'nden Serdar Sarıdağ'ın haberine göre; hem evini hem de tesislerdeki odasını boşaltan Kanadalı oyuncunun kendisine gelen teklifler içerisinde en yüksek rakamı öneren kulübe gitmeye karar verdiği bildirildi.

TÜRKİYE'DEN GELECEK TEKLİFLERE AÇIK

Bu sezon kendini Şampiyonlar Ligi'nde göstererek İngiltere Ligi'ne gitmenin hayallerini kuran, fakat kötü bir sezon geçirdiği için beklediği teklifleri alamayan Larin'in, Türkiye'den gelmesi muhtemel tekliflere de açık olduğu ifade edildi.

Kanada Milli Takımı'nda bulunan ve bu nedenle transferinde acele etmeyen Larin, Dünya Kupası'na hazır gidebilmek için transferini bir an önce bitirmeye çalışacak.

Geçtiğimiz sezon tüm kulvarlarda toplam 38 maça çıkan Larin, 8 gol ve 1 asistle Beşiktaş'a katkı verdi.

Cyle Larin son kararını verdi: Beşiktaş'tan ayrılıyor ile ilgili etiketler Beşiktaş Sözleşme cyle larin karar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.