Larin&Aboubakar A.Ş.

Beşiktaş bu sezon Vodafone Park'ta attığı 30 golle Süper Lig'in iç sahadaki en golcü takımı konumunda... Bu istatistikte Larin&Aboubakar ikilisinin payı büyük... 13'er golü bulunan yıldız isimler, Beşiktaş'ın ligde attığı 55 golün yüzde 47'sine imza atmış durumda.

Beşiktaş'ın bu sezon gol yükünü çeken ikilisi Cyle Larin iel Vincent Aboubakar yine fark yarattı.

İlk golü atan Larin, bu sezon Süper Lig'deki gol sayısını 13'e yükseltti. 25 yaşındaki Kanadalı santrfor, bu 13 golün 9'unu iç sahada atarak "Vodafone Park golcüsü" olarak anılmaya başlandı. 5 maçlık gol hasretine son veren Larin, en son 4-1 kazanılan Fatih Karagümrük maçında gol sevinci yaşamıştı.

Süper Lig'den 24 maçta 13 golü bulunan başarılı santfor, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 3 maçta 2 gol, sezon başında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında da 1 gol atmıştı. Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde müthiş bir sıçrama yapan Cyle Larin 29 maçta 16 gol, 3 asistlik performansıyla Avrupa'nın dikkat çeken isimleri arasına girdi. Beşiktaş'la 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan futbolcunun güncel piyasa değeri de 5 milyon euroyu geçmiş durumda...

Larin&Aboubakar A.Ş.

Denizlispor maçında 1 gol, 1 asistle oynayan Aboubakar ise 13 gole 20 maçta ulaştı. Kamerunlu santrforun ligde 3 de asisti bulunuyor. Beşiktaş'ın sezon başında tapusunu aldığı 29 yaşındaki yıldız, Avrupa transfer piyasasının yeniden gözdeleri arasına girdi. 

13'er golü bulunan Larin&Aboubakar ikilisi Beşiktaş'ın ligde attığı 55 golün yüzde 47'sine imza atmış durumda.

Larin&Aboubakar A.Ş. ile ilgili etiketler Beşiktaş Vincent Aboubakar cyle larin
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.