Cyle Larin Beşiktaş tarihine geçti

Cyle Larin: "İyi bir takımımız var, herkes birbiri için oynuyor. Zaten izleyenler de bunu görüyor. Ben bugün 4 gol attım ama inanın galibiyetten daha çok keyif aldım. Aboubakar'la yarışmak tabi ki büyük bir zevk. Kimin gol attığı önemli değil. Kazanmaya devam ediyoruz. Topu aldım, eve götüreceğim. Çünkü bu benim ilk hat-trick yaptığım maç oldu."

Beşiktaş'ın Kanadalı santrforu Cyle Larin, 6-0'lık Çaykur Rizespor galibiyetinde attığı golle kulüp tarihine geçti. 26 yaşındaki oyuncu, Süper Lig'deki gol sayısını 10'a yükseltirken, gol krallığı yarışında da zirveye çıktı.

Siyah-Beyazlı formayla en son 4 gol atan futbolcu Ali Gültiken olmuştu. 15 Ekim 1989 tarihinde oynanan ve Beşiktaş'ın deplasmanda Adana Demirspor'u 10-0 yendiği maçta 4 gol atan Gültiken'den 31 yıl sonra Larin, Kartal'ın bir lig maçında 4 gol birden atan oyuncusu oldu.

Cyle Larin Beşiktaş tarihine geçti

Maçın ardından beIN Sports'a konuşan Larin, şunları söyledi: "İyi bir takımımız var, herkes birbiri için oynuyor. Zaten izleyenler de bunu görüyor. Ben bugün 4 gol attım ama inanın galibiyetten daha çok keyif aldım. Aboubakar'la yarışmak tabi ki büyük bir zevk. Kimin gol attığı önemli değil. Kazanmaya devam ediyoruz. Topu aldım, eve götüreceğim. Çünkü bu benim ilk hat-trick yaptığım maç oldu."

Cyle Larin Beşiktaş tarihine geçti ile ilgili etiketler Beşiktaş cyle larin Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.