Cyle Larin, Beşiktaş'a veda etti: Beraber çok şey başardık

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Cyle Larin, siyah-beyazlı kulübe veda etti. Kanadalı futbolcu yaptığı paylaşımda, "Beraber bir çok şeyi başardık. Kötü günlerden birlik olarak çıkmayı başarıp kupalar kaldırdık. Bu anları Beşiktaş ailesiyle paylaşmak benim için büyük bir onurdu. Maalesef, şimdi veda zamanı." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş ile yollarını ayıran Kanadalı golcü Cyle Larin, sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.

''ŞİMDİ VEDA ZAMANI''

Kanadalı golcü mesajında, "Beraber birçok şey başardık. Kötü günlerden birlik olarak çıkmayı başarıp kupalar kaldırdık. Bu anları Beşiktaş ailesiyle paylaşmak benim için büyük bir onurdu. Maalesef, şimdi veda zamanı. Beşiktaş forması giydiğim süre içerisindeki desteğiniz için minnettarım. Sizi tüm kalbimle selamlıyorum" dedi.

Cyle Larin, Beşiktaş'a veda etti: Beraber çok şey başardık

1.85 MİLYON EURO'YA TRANSFER OLMUŞTU

2018'in ara transfer döneminde Orlando'dan 1.85 milyon euro bonservis bedeliyle Beşiktaş'a transfer olan Cyle Larin, siyah-beyazlı kulübe veda etti

27 yaşındaki forvet İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest ile sözleşme imzalayacak.

Cyle Larin, Beşiktaş'a veda etti: Beraber çok şey başardık ile ilgili etiketler Beşiktaş cyle larin Veda paylaşımı veda etti
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.