Cyle Larin, Beşiktaş'a veda etti: Beraber çok şey başardık

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Cyle Larin, siyah-beyazlı kulübe veda etti. Kanadalı futbolcu yaptığı paylaşımda, "Beraber bir çok şeyi başardık. Kötü günlerden birlik olarak çıkmayı başarıp kupalar kaldırdık. Bu anları Beşiktaş ailesiyle paylaşmak benim için büyük bir onurdu. Maalesef, şimdi veda zamanı." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş ile yollarını ayıran Kanadalı golcü Cyle Larin, sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.

''ŞİMDİ VEDA ZAMANI''

Kanadalı golcü mesajında, "Beraber birçok şey başardık. Kötü günlerden birlik olarak çıkmayı başarıp kupalar kaldırdık. Bu anları Beşiktaş ailesiyle paylaşmak benim için büyük bir onurdu. Maalesef, şimdi veda zamanı. Beşiktaş forması giydiğim süre içerisindeki desteğiniz için minnettarım. Sizi tüm kalbimle selamlıyorum" dedi.

Cyle Larin, Beşiktaş'a veda etti: Beraber çok şey başardık

1.85 MİLYON EURO'YA TRANSFER OLMUŞTU

2018'in ara transfer döneminde Orlando'dan 1.85 milyon euro bonservis bedeliyle Beşiktaş'a transfer olan Cyle Larin, siyah-beyazlı kulübe veda etti

27 yaşındaki forvet İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest ile sözleşme imzalayacak.

Cyle Larin, Beşiktaş'a veda etti: Beraber çok şey başardık ile ilgili etiketler Beşiktaş cyle larin Veda paylaşımı veda etti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.