Cüneyt Özdemir'den polis düşmanlarına sert sözler

YouTube kanalından gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan gazeteci Cüneyt Özdemir, polis düşmanı olan muhaliflere sert sözlerle yüklendi. 'Bizdeki bazı muhalifler, muhalif değil gerzek' diyen Özdemir, o kişilerin başlarına bir iş geldiğinde hemen polisi arayacaklarını hatırlattı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, YouTube kanalından yaptığı yayında gündemi değerlendirirken, ABD'deki George Floyd olaylarından da bahsetti.

Polis araçlarının yandığı, polislerin yaralandığı olayları dile getiren Özdemir, Türkiye'de de benzer bir güruhun varlığından söz etti.

"BİZDE BAZI GERZEKLER VAR..."

Özdemir, ''Bizde bazı gerzekler var. Hayatını polis karşıtlığına kurmuş, niye adam çünkü muhalifim, polisten nefret ediyorum diyor. Yarın bir gün hırsız evine gelince, başına bir iş gelince hemen polisi arıyorsun. Bizdeki bazı muhalifler muhalif filan değil gerzek. Devletten nefret ediyorum diyorlar. Nerede yaşayacaksın diyorsun "komünde" la git..." ifadelerini kullandı.

 Cüneyt Özdemir'den polis düşmanlarına sert sözler

Cüneyt Özdemir'den polis düşmanlarına sert sözler ile ilgili etiketler ABD polis Cüneyt Özdemir muhalif George Floyd

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.