Cüneyt Özdemir'den polis düşmanlarına sert sözler

YouTube kanalından gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan gazeteci Cüneyt Özdemir, polis düşmanı olan muhaliflere sert sözlerle yüklendi. 'Bizdeki bazı muhalifler, muhalif değil gerzek' diyen Özdemir, o kişilerin başlarına bir iş geldiğinde hemen polisi arayacaklarını hatırlattı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, YouTube kanalından yaptığı yayında gündemi değerlendirirken, ABD'deki George Floyd olaylarından da bahsetti.

Polis araçlarının yandığı, polislerin yaralandığı olayları dile getiren Özdemir, Türkiye'de de benzer bir güruhun varlığından söz etti.

"BİZDE BAZI GERZEKLER VAR..."

Özdemir, ''Bizde bazı gerzekler var. Hayatını polis karşıtlığına kurmuş, niye adam çünkü muhalifim, polisten nefret ediyorum diyor. Yarın bir gün hırsız evine gelince, başına bir iş gelince hemen polisi arıyorsun. Bizdeki bazı muhalifler muhalif filan değil gerzek. Devletten nefret ediyorum diyorlar. Nerede yaşayacaksın diyorsun "komünde" la git..." ifadelerini kullandı.

 Cüneyt Özdemir'den polis düşmanlarına sert sözler

Cüneyt Özdemir'den polis düşmanlarına sert sözler ile ilgili etiketler ABD polis Cüneyt Özdemir muhalif George Floyd

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.