Cüneyt Özdemir'den muhalefete aday tepkisi: "Böyle bir saçmalık olabilir mi ya?" diyerek isyan etti

6'lı masadan henüz bir cumhurbaşkanı adayı çıkmazken muhalefetin aday belirleme çalışmalarında uyguladığı strateji tepki çekiyor. Gazeteci Cüneyt Özdemir, muhalefetin aday belirlerken halkın dediklerini umursamadığının altını çizerek, "Böyle bir saçmalık olabilir mi ya? Sen gidip oy verir misin böyle bir şeye? Mahkum olduğumuz şu duruma bakar mısınız? Türkiye'de siyaset bu mu?" dedi.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, YouTube kanalında yayınladığı videonun bir bölümünde, altılı masa ve cumhurbaşkanı adayı belirleme sürecine değindi. Muhalefeti sert sözlerle eleştiren Özdemir, aday belirleme aşamasında halkın ne dediğine bakmadıklarını öne sürdü.

YouTube kanalındaki videoyı Twitter hesabından "Linçe koşun..." diyerek paylaşan Cüneyt Özdemir, "Altılı masa kamuoyunun tepkisine bakmadan herkesi çantada keklik görüyor olabilir ama bir dakika arkadaş! Erdoğan'a karşı olan kitleleri kimse kendi istikbali için kullanmaya kalkmasın. Başka bir siyaset de mümkün." dedi.

Paylaştığı videoda da sert ifadeler kullanan altılı masayı eleştiren Özdemir şunları söyledi:

'Aramızdan birini seçeceğiz siz de gelip bize oy vereceksiniz.' Şimdiki düzen bu. 'Erdoğan'dan kurtulmak mı istiyorsunuz? Bize mahkumsunuz.' Bunun adı bu; Erdoğan'dan kurtulmak istiyorsak onlara mahkumuz. Ama bize de sorsanız hani, başkan kim olacak... 'O sizi ilgilendirmez. Oraya ceketimizi koysak gelip gidip oy vereceksiniz, tıpış tıpış geleceksiniz.' Neden? Erdoğan'a karşısınız. Böyle bir saçmalık olabilir mi ya? Sen gidip oy verir misin böyle bir şeye? Mahkum olduğumuz şu duruma bakar mısınız? Türkiye'de siyaset bu mu?

Cüneyt Özdemir'den muhalefete aday tepkisi: "Böyle bir saçmalık olabilir mi ya?" diyerek isyan etti ile ilgili etiketler Cüneyt Özdemir Cumhurbaşkanı aday muhalefet
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.