Cüneyt Özdemir'den çağrı: Eyy Sezgin Baran Korkmaz ses kaydını yayınla

Gazeteci Cüneyt Özdemir, YouTube kanalından yaptığı yayında SBK Holding'in firari patronu Sezgin Baran Korkmaz'a seslendi. Korkmaz'ın 12 gazeteciyi maaşa bağladığı iddiasını gündeme getiren Özdemir, bunun ses kaydının elinde olduğunu belirten Korkmaz'a çağrıda bulundu.

Cüneyt Özdemir, YouTube hesabından yaptığı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Hakkında kara para aklama davası bulunan ve yurt dışına firar eden Sezgin Baran Korkmaz'a ilişkin konuşan Özdemir, bazı gazetecilerin Korkmaz'dan para aldığı iddiasına değindi.

Özdemir "Gazeteciler de Sezgin Baran Korkmaz iddiasına devam ediyor. Murat Ağırel dün bir programa katılmış. Diyor ki söz konusu ses kaydında 12 gazeteciyi maaşa bağladığını söylüyormuş Sezgin Baran Korkmaz. Bilmiyorum o diyor ki Veyis Ateş'in ses kaydını kaydetmiş. Onun sadece 3 dakikalığını dinlemişti Sevilay Yılman. 'Şoka girdim inanamadım' demişti. Murat Ağırel de diyor ki orada 10 milyon eurodan, 14 milyon eurodan bahsediliyor" ifadesini kullandı.

Barış Yarkadaş'ın da Korkmaz'ın bazı gazetecilere limitsiz kredi kartı verdiği iddiasını da dile getiren Özdemir, Korkmaz'a çağrıda bulundu. 

Cüneyt Özdemir'den çağrı: Eyy Sezgin Baran Korkmaz ses kaydını yayınla

"BİLİYORUM ŞU ANDA BİRİLERİNİN UYKUSU KAÇIYORDUR"

"Bir kez daha çağrıda bulunuyorum eyy Sezgin Baran Korkmaz" diyen Özdemir sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biliyorum şu anda birilerinin uykusu kaçıyordur. Onları umursamıyorum ancak birçok insanı da töhmet altında bıraktığınız bir durum oluştu şimdi. Ses kaydını yayınlayacağım dediniz. Buyrun yayınlayın o zaman. Sezgin Baran Korkmaz'ın tüm inandırıcılığı da çöpe gidiyor."

 

Cüneyt Özdemir'den çağrı: Eyy Sezgin Baran Korkmaz ses kaydını yayınla ile ilgili etiketler Cüneyt Özdemir gazeteci sezgin baran korkmaz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.