Cüneyt Özdemir'den 'Ajdar' çağrısı

Popstar yarışmasıyla gündeme gelen Ajdar Anık, dönemin jüri üyesi Armağan Çağlayan'ın YouTube programına konuk olmak için 1 milyon Euro istedi. Bu durumu canlı yayında yorumlayan gazeteci Cüneyt Özdemir, "Toplanın 1 milyon verelim Ajdar'ın hayat hikayesini dinleyelim işkence olarak" dedi.

Armağan Çağlayan, YouTube'da yayınlanan 'Gör Beni' programına Popstar programı ile adını duyuran Ajdar Anık konuk etmek için aradığını ancak Ajdar'ın kendisinden 1 milyon Euro istediğini açıkladı.

 Çağlayan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Gününüzü şenlendireyim mi? Gör Beni’de konuk etmek içim Ajdar’ı aradık. Konuk olmak için 1 Milyon Avro istedi" ifadesini kullandı.

Durum sosyal medyada gündem olurken, Ajdar'ın daha önce de Uçankuş Tv'de yayınlanan bir programdan da 1 milyon Euro talep ettiği ortaya çıktı.

 

CÜNEYT ÖZDEMİR: TOPLANIN 1 MİLYON VERELİM

Konuyu bugünkü YouTube programında tiye alan gazeteci Cüneyt Özdemir, izleyicilerine çağrıda bulundu.

Özdemir, "Toplanın 1 milyon verelim Ajdar'ın hayat hikayesini dinleyelim işkence olarak" ifadesini kullandı.

Cüneyt Özdemir'den 'Ajdar' çağrısı ile ilgili etiketler Cüneyt Özdemir YouTube Armağan Çağlayan ajdar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.