Cüneyt Özdemir, yine yeni jenerasyona saydırdı: IQ, EQ tamam da, bu amq ne?

Gazeteci Cüneyt Özdemir, YouTube hesabından yaptığı canlı yayın sırasında kendisine söylenen 'amq' ifadesi üzerine şakayla karışık gençlere saydırdı. Özdemir, ''Bunlar 'amq' ile başlıyor 'amq' ile bitiyor. Bunlarda IQ yok amq var.'' ifadelerini kullandı.

Özdemir, YouTube hesabından gündemi değerlendirdiği videosunda kendisine 'amq' şeklinde yorum yapan gençleri değerlendirdi. 

Özdemir, ''İlişkilerin amq, millet aç aç yazmış. Bir de böyle bir gençlik var. Ben bunu ilk YouTube yayınlarında söyledim. Ortalık birbirine girdi, 'Cüneyt Özdemir delirmiş' dediler. Biliyorsunuz bir IQ var. İnsana bakıyorsunuz IQ'sü var. IQ'sü 150, çok zeki... EQ var, kalbi çok büyük, çok sevecen herkesi kucaklıyor. Biraz aptal ama kalbi büyük... Buraya geliyorsun 'amq gençliği' var. Bunlar amq ile başlıyor amq ile bitiyor. Bu kaynağı gören uyanıklar da gazete çıkardılar. Gazeteciye gidiyorsun bir amq verir misin diyorsun. Bunlarda iq yok amq var.'' ifadelerini kullandı.

Söz konusu anları bir de Instagram hesabından paylaşan Özdemir, yeni jenerasyonun kullandığı ifadeleri anlamlandıramadığı için bazı kesimler tarafından 'Özdemir yaşlanıyor' şeklinde yorumlara da maruz kaldı. 

Özdemir'in paylaşımı takipçilerini güldürürken, daha önce de benzer şekilde gençlere takıldığı anları hatırlattı.

Cüneyt Özdemir, yine yeni jenerasyona saydırdı: IQ, EQ tamam da, bu amq ne?

 

Cüneyt Özdemir, yine yeni jenerasyona saydırdı: IQ, EQ tamam da, bu amq ne? ile ilgili etiketler YouTube Cüneyt Özdemir Genç küfür Instagram amq
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.