Cüneyt Özdemir sordu, Sevda Noyan cevapladı: Benim silahım yok

Ülke TV'de katıldığı programda, "15 Temmuz kursağımızda kaldı, yapamadık istediklerimizi. Bizim aile şöyle 50 kişiyi götürür. Biz bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak" sözleriyle tartışma yaratan Sevda Noyan, Cüneyt Özdemir'in programına konuk oldu. Noyan, Özdemir'in "Ruhsatlı silahınız var mı" sorusuna "Hayır" yanıtını verdi.

Ülke TV'de katıldığı programda "15 Temmuz kursağımızda kaldı, yapamadık istediklerimizi. Bizim aile şöyle 50 kişiyi götürür. Biz bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak" şeklinde ifadeler kullanan ve "Ayaklarını denk alsınlar. Bizim hâlâ sitede böyle 3-5 var, benim listem hazır" diyen yazar Sevda Noyan'ın sözleri günlerdir tartışılıyor.

Noyan, tepkiler üzerine Cüneyt Özdemir'in kişisel YouTube hesabında soruları yanıtladı. 

"RUHSATLI SİLAHIM YOK"

Özdemir, "Terlikle yürümeyecek derken neyden bahsediyorsunuz, silahınız var mı?" sorusunu yöneltince Noyan "O dönemde, herkes ne olduğunu şaşırdı. Elimizde hiçbir şey olmadan bir anda bir darbenin içinde bulduk kendimizi. Şu anda böyle bir şeye hazırlıklıyız. İlla ki silahtan bahsetmiyoruz, ruhen hazırlıklıyız. Silah da gerekir, silah da olur gerekirse." diye karşılık verdi.

Cüneyt Özdemir sordu, Sevda Noyan cevapladı: Benim silahım yok

Özdemir, "Ruhsatlı silahınız var mı" sorusunu yineleyince Sevda Noyan "Hayır benim ruhsatlı silahım yok ama karşıdaki sizi öldürmeye geldiğinde siz ne yapacaksınız? Ben elimde ne varsa savaşırım. Bunun örneklerini görmedik mi?" yanıtını verdi.

Bu sözler üzerine Cüneyt Özdemir, "Teşekkür ederim yayına katıldığınız için, sanırım sizinle bu konuda anlaşamayacağız." diyerek bağlantıyı sonlandırdı. 

Cüneyt Özdemir sordu, Sevda Noyan cevapladı: Benim silahım yok ile ilgili etiketler Sevda Noyan Cüneyt Özdemir silah Ülke TV 15 Temmuz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.