Cüneyt Özdemir o gazetecilere bir de ödev verdi

Ahmet Şık ile yaşadığı 'vasat gazeteci' polemiğiyle gündemde olan gazeteci Cüneyt Özdemir, sosyal medyada tepki çeken 'yaslama' videosu ile ilgili açıklamada bulundu. Videoda toplu taşıma aracında yaşadığı bir anıyı anlatan Özdemir, kendisini eleştiren gazetecileri 'Belediye maaşlı loser gazeteci' olarak tanımladı. Özdemir, o gazetecilere bir de ev ödevi verdi.

YouTube hesabından yaptığı yayında toplu taşımada yaşadığı bir olayı 'Kadınlar dedi ki yaslarsa Cüneyt Özdemir yaslasın' sözleri ile anlatan ve kahkahalara boğulan Cüneyt Özdemir, tavırları nedeniyle sosyal medyada tepki çekti.

 Uyanır uyanmaz tepkilerle karşılaşan Özdemir, Twitter hesabından bir açıklama yaptı.

"HERKES ŞİKAYET ETTİĞİ NE İSE AYNISINA DÖNÜŞMÜŞ"

"Bu sabah uyandım ne görsem beğenirsiniz!  Troll'ün dincisi, laiki, Türkü, Kürdü olmuyormuş... Herkes karşısında şikayet ettiği ne ise aynısına dönüşmüş. Bir ülkeyi kutuplaştırmanın sonucu mu dersiniz, cehaletin izdüşümü mü artık orasını Konyalı Bilim İnsanlarımıza bırakıyorum." diyen Özdemir, Ahmet Şık ve Enver Aysever'i kastederek şu ifadeleri kullandı:

"Ama troll şampiyonluğunu bana bel altı vurmak için kuduran Belediye Maaşlı loser gazetecilere vermemiz lazım. 30 yıl hemen her gün canlı yayına çıkan beni bir dil sürçmesinden vurmaya çalışıyorlar. Vay efendim 'Kız mı demişim Kadın mı' demişim. Yahu bunlar gerçekten sadece vasat gazeteci değil aynı zamanda gerizekalı. Bunların çalıştığı izlenmeyen (güya muhalif) kanallara para akıtan CHP'li Belediyelere sesleniyorum. Paranızı bu gerizekalılara harcamayın. Daha yetenekli yandaşlar bulabilirsiniz kendinize! "

 "ATATÜRKÇÜ VE MUHALİF KESİM  RAHATSIZ OLDU"

HDP'li Garo Paylan'a sorduğu soruların özellikle Atatürkçü ve muhalif kesimi rahatsız ettiğini belirten Özdemir, "Enerjinizi beni linç etmek yerine HDP'li vekilleri ekranlarınıza çıkartıp daha iyi soru sormaya harcamanızı tavsiye ederim. KORKMAYIN!" dedi.

EV ÖDEVİ VERDİ

Taksici - Ekrem İmamoğlu gerginliği ile ilgili videosunu da açıklamasına ekleyen Özdemir, videonun gazetecilere 'nasıl röportaj yapılır' konusunda ders vereceğini söyledi.

İşte o paylaşımlar:

Cüneyt Özdemir o gazetecilere bir de ödev verdi

Cüneyt Özdemir o gazetecilere bir de ödev verdi - Resim : 2

Cüneyt Özdemir o gazetecilere bir de ödev verdi - Resim : 3 

Cüneyt Özdemir o gazetecilere bir de ödev verdi ile ilgili etiketler Twitter Cüneyt Özdemir video gazeteci Sosyal Medya Kadın kız
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.