Cüneyt Özdemir ile Faruk Bildirici "konserve" kavgasına tutuştu!

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Ukrayna'ya savaşı takip etmeye giden gazeteci Adem Metan'ı paylaştığı bir konserve kutusu nedeniyle reklam yapmakla eleştiren Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici'ye ağır sözlerle yüklendi. Cüneyt Özdemir, Faruk Bildirici'yi "Savaş görmemiş, çakma ombudsman" olarak tanımladı

Kendisini "Medya Ombudsmanı" olarak tanımlayan Faruk Bildirici, Ukrayna'da çatışma bölgesinde savaşı takip eden içerik üreticisi Adem Metan'ı örtülü reklam yapmakla suçladı.

Faruk Bildirici, sosyal medya hesabında "Adem Metan Kiev'e giderken yanına yaprak sarma konservesi almakla kalmamış, sosyal medya hesabına da reklam almış. Ama Ticaret Bakanlığı işbirliği gibi etiket koymalıydı. Onu açıkça yazmayınca örtülü reklam olmuş. Takipçilerini uyarıyorum" diye yazdı.

Faruk Bildirici'nin paylaşımına tepki ise Metan'dan değil Cüneyt Özdemir'den geldi.

Özdemir, Bildirici'ye şu sözlerle yüklendi;

"Adem kelle koltukta Kiev’e girmiş gazetecilik yapıyor, ‘çakma ombudsman’ın derdi dolma reklamı… Bakanlığa şikayet etmiş. Yetmez bence Ruslara da ihbar etsin! Bu adamlara rağmen gazetecilik yapıyoruz derken tam da bunu kast ediyorum işte!
Hayatında tek bir savaş görmüş müdür? Hay Allah Adem, dolmaları kendi parasıyla almış bak…

Gerçi ‘çakma ombudsman’ utanıp twiti silmiş ama özür mözür yok tabii… Faruk bey madem medya etiğine savaştaki dolmaya takacak kadar hassas mesela kendi hesabından retweetlediği P24 gibi sitelerin Yabancı Büyükelçiliklerden milyonlarca lira hibe ve fon alması etik midir? Bu sitelerden etik dersi veren yazılar yayınlanması etik midir? Hay bin dolma!

Normalde Savaş Muhabirlerine haber almak için bağlanıyoruz ancak Kiev’de Adem’den dolmaların faturasını istedim. Yalnız kafasındaki şapkada adidas yazısı var gizli reklam olabilir!!  Sayın Ebubekir Şahin bey uyumayalım! Tehlikenin büyüklüğünün farkında mısınız!!!"

Cüneyt Özdemir ile Faruk Bildirici "konserve" kavgasına tutuştu! ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna Faruk Bildirici Adem Metan Cüneyt Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.