Cüneyt Özdemir, Aslı Aydıntaşbaş ve Osman Kavala'yı böyle savundu

CIA danışmanı Henri Barkey, darbeden hemen sonra o gece yemek yediği gazetecinin Aslı Aydıntaşbaş olduğunu itiraf etmişti. Gazeteci Cüneyt Özdemir, canlı yayında Aslı Aydıntaşbaş hakkında "büyük bir karalama kampanyası" yapıldığını öne sürerek iki skandal ismi savundu.

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ), 15 Temmuz darbe girişiminde yer almakla suçlanan ve yakalama kararı bulunan eski CIA danışmanı Henri Barkey, darbeden hemen sonra Osman Kavala ile bir yemekte buluştuklarına yönelik iddianamede yer alan buluşma bilgilerini inkâr ediyordu.

ASLI AYDINTAŞBAŞ İLE YEMEK YEDİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Geçtiğimiz günlerde konuya ilişkin sessizliğini bozan Barkey, o gece yemek yediği gazetecinin Aslı Aydıntaşbaş olduğunu itiraf etmişti. Barkey açıklamasında, "18 Temmuz 2016 akşamı Karaköy Lokantası'nda arkadaşım, gazeteci Aslı Aydıntaşbaş ile başbaşa yemek yemek için gittim. Aynı akşam sivil toplum lideri Osman Kavala ile Karaköy Lokantası'nda tesadüfen karşılaştık. Kendisi ile birkaç dakika sohbet ettikten sonra Aslı Aydıntaşbaş ile yemeğe oturdum" ifadelerini kullandı.

CÜNEYT ÖZDEMİR SAVUNDU

Gazeteci Cüneyt Özdemir, canlı yayında Aslı Aydıntaşbaş hakkında "büyük bir karalama kampanyası" yapıldığını öne sürerek "Bütün bunlar Türkiye'de medyanın durumunu da gösteriyor, Osman Kavala'ya yöneltilen suçlamaların boşluğunu da gösteriyor" diyerek Aslı Aydınbaş ve Osman Kavala'yı savundu. 

 

 

 

Cüneyt Özdemir, Aslı Aydıntaşbaş ve Osman Kavala'yı böyle savundu ile ilgili etiketler Osman Kavala Gazeteci Cüneyt Özdemir aslı aydıntaşbaş Fetullahçı Terör Örgütü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.