Cüneyt Özdemir ABD'deki durumu anlattı: Ürkütücü!

Gazeteci Cüneyt Özdemir, sosyal medya hesabından koronavirüs salgınının ardından Amerika'da yaşanan son gelişmeleri aktardı. Özdemir, ''ABD'de tuhaf bir şeyler oluyor'' ifadelerini kullandı.

ABD'de yeni tip koronavirüs nedeniyle vaka sayısının 10 bin 755'e, ölü sayısının 154'e yükseldiği bildirildi.

ÖLÜ SAYISI ARTMAYA DEVAM EDİYOR

Ülkedeki koronavirüs salgınına ilişkin verileri takip eden Johns Hopkins Üniversitesi'nin son rakamlarına göre, Kovid-19 ile bağlantılı teyit edilen vaka ve ölü sayısı artmaya devam ediyor.

''ABD'DE TUHAF BİR ŞEYLER OLUYOR''

Gazeteci Cüneyt Özdemir, sosyal medyadan ABD'de yaşanan son durumu paylaştı.

Özdemir, "ABD'de tuhaf bir şeyler oluyor... Los Angeles'ın bazı bölgelerinde ve New York'un kimi yerlerinde ordu birlikleri görülmeye başlandı. Bugün NY'dan bir arkadaşım şehri 70'lerden bu yana bu kadar tedirgin görmediğini anlattı. Bir endişe var ve anlaşılan tedbir alınıyor. Ürkütücü!" şeklinde bir tweet attı.

Cüneyt Özdemir ABD'deki durumu anlattı: Ürkütücü!



Cüneyt Özdemir ABD'deki durumu anlattı: Ürkütücü! ile ilgili etiketler ABD Cüneyt Özdemir Koronavirüs Korona gazeteci
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.