Cüneyt Özdemir 50m2 dizisini topa tuttu!

Burak Aksak'ın kaleminden çıkan Netflix'in yeni dizisi 50m2 yayınlanır yayınlanmaz eleştiri oklarının hedefi oldu. Sosyal medyadan paylaşımda bulunan Cüneyt Özdemir, Netflix'i ve diziyi adeta topa tuttu.

Netflix’in yeni dizisi 50m2 ekranlarda yayınlandığı anda sosyal medyada gündem oldu. Burak Aksak’ın senaryosunu yazdığı 50m2 Cüneyt Özdemir'in tepkisiyle de sosyal medyada olay oldu.

Engin Öztürk'ün başrolde oynadığı 50m2 Netflix'te yayınlandı. Dizinin senaristliğini komedi dizi ve filmlerinden tanınan Burak Aksak yaptı.

"BERBAT BİR HİKAYE"

Netflix'te yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada da çok konuşulmaya başlanan 50m2, Cüneyt Özdemir'in de gündeminde yer aldı.

Cüneyt Özdemir 50m2 dizisini topa tuttu!

Netflix'i ve diziyi adeta topa tutan Özdemir, "Netfiiks'i tebrik ederim, 50 metrekare adında bu kadar berbat bir hikayeyi kabul etmek, uydurukça neredeyse 'karikatür' seviyesinde çekmek ve gururla yayınlamak! Ya akıl tutulması ya da işin içinde başka 'duygusal' bağlantılar var. Bakın bu da yeni bir aşama... Üzücü!" paylaşımında bulundu.

Cüneyt Özdemir 50m2 dizisini topa tuttu! ile ilgili etiketler Cüneyt Özdemir Netflix 50m2

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.