Cüneyt Çakır'dan Emre'ye kırmızı kart!

Fenerbahçe'nin yedek kulübesinde bulunan Emre Belözoğlu, Serdar Aziz'in yerde kaldığı pozisyonda faul çıkmaması üzerine hakeme itirazlarda bulundu. Bu sırada Sörloth'la da bir diyaloğa giren Emre'ye Cüneyt Çakır sarı kart gösterdi. Ancak oyuncu itirazlarını sürdürünce hakem ikinci sarıdan kırmızı kartını çıkardı. Emre ile tartışan Sörloth da sarı kart gördü.

Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu'nun siniri başına iş açtı. 

Kupa rövanşında 6. dakida Trabzonspor karşısında 1-0 geriye düşen sarı lacivertli takımın kaptanı 22. dakida hava topu mücadelesinde yerde kalan Serdar Aziz lehine faul çalınmamasına tepki gösterdi. 

Cüneyt Çakır'dan Emre'ye kırmızı kart!

Bu sırada Sörloth'un parmağını dudaklarına götürüp sus işareti yapması ile daha da sinirlenen Emre Belözoğlu, hakemden sarı kart gördü.

Cüneyt Çakır'dan Emre'ye kırmızı kart! - Resim : 2

Ancak Emre itirazlarına devam etti. 

Cüneyt Çakır'dan Emre'ye kırmızı kart! - Resim : 3

Bunun üzerine Cüneyt Çakır ikinci kez sarı kartını çıkardı. Sonra da kırmızı kartını gösterip Emre'yi yedek kulübesinden soyunma odasına gönderdi. 

Cüneyt Çakır'dan Emre'ye kırmızı kart! - Resim : 4

Emre'nin kırmızı görmesinin ardından bu duruma gülerek tepki gösteren Sörloth ise sus işareti yaptığını belirten Cüneyt Çakır tarafından sarı kartla cezalandırıldı. 

Cüneyt Çakır'dan Emre'ye kırmızı kart! ile ilgili etiketler Emre Belözoğlu Cüneyt Çakır Serdar Aziz Sörloth kırmızı kart sarı kart
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.