Cüneyt Çakır UEFA'ya şikayet edilecek!

Tottenham'ın Real Madrid'i 3-1 yendiği maçta İngiliz ekibinin ilk golünde ofsayt bayrağını es geçen yan hakem Tarık Ongun ve Cüneyt Çakır, İspanyolların hedefinde.

Haber 7'nin haberine göre, Real Madrid'in yenilen bu gol sonrası dağıldığını savunan İspanyol basını, Madrid temsilcisinin Cüneyt Çakır'ı UEFA'ya şikayet edeceğini ifade etti. Delle Ali'nin golünde net ofsaytı atladığı belirtilen Ongun'un Çakır'ı yanlış yönlendirdiği aktarılırken hakem dörtlüsünün ev sahibi lehine kararlar verdiğinin altı çizildi.

hata

Cüneyt Çakır ve Tarık Ongun ikilisi Süper Lig'de son yönettikleri Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde de tartışmalı kararlara imza atmış ve sonraki hafta oynanan maçlarda kendilerine maç verilmemişti.

Cüneyt Çakır UEFA'ya şikayet edilecek! ile ilgili etiketler Real Madrid Tottenham Cüneyt Çakır
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.