Cüneyt Çakır saçlarını neden kazıttı? Hasta mı?

Cüneyt Çakır hakem camiasının en çok konuşulan isimlerinden biri. Türkiye ve Avrupa'da birçok önemli maçta düdük çalmış Cüneyt Çakır, 6 Şubat Fenerbahçe Galatasaray derbisinde de hakemlik yaptı. Peki, Cüneyt Çakır saçlarına ne oldu? Neden kazıttı? Hasta mı?

Cüneyt Çakır saçlarını neden kazıttı? Fenerbahçe Galatasaray derbisinde düdük çalan Cüneyt Çakır'ın saçları hakkında taraftarların meraklı araştırmaları da devam ediyor.

CÜNEYT ÇAKIR SAÇLARINI NEDEN KAZITTI?

Edinilen bilgilere göre Cüneyt Çakır'ın doğal halinin bu olduğu, var olan saçlarını da boyayarak bir imaj yarattığı yönünde. Kellik problemi yaşayan Cüneyt Çakır, maçlara çıkmadan önce kafasındaki saç olmayan bölgeleri kapatmak için özel bir toz kullanıyor.Cüneyt Çakır'ın saçlarının doğal hali ise şu şekilde:

CÜNEYT ÇAKIR KİMDİR?

1976 yılında İstanbul ‘da dünyaya gelen Cüneyt Çakır ‘ın asıl mesleği sigortacılıktır. Kocaeli Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Çakır 1.76 boyundadır. Şu anda hakemliğin yanında sigortacılık mesleğiyle de uğraşmaktadır. 10 yaşından 17 yaşına kadar Kartalspor ‘un altyapısında futbol oynadı. 1994 yılında, 17 yaşında hakemliğe ilk adımını attı. 1994 yılında hakemlik kariyerine başlayan Çakır, 1997 yılında C klasman ve 1999 yılında da B klasman hakemi oldu. İlk yönettiği TFF kayıtlarında bulunan maç 18 Ekim 1996 tarihli Beşiktaş A.Ş.- Samsunspor Paf Ligi maçıdır ve 1.yardımcı hakem olarak görev yapmıştır. Üst klasman hakemi kategorisine 2001 yılında yükselirken Süper Lig 'deki ilk maçına da aynı yıl çıktı.

Cüneyt Çakır hangi takımlı?

Ülkemizde her hakem için en çok sorulan soru hiç şüphesiz 'hangi takımlı' oldukları. Cüneyt Çakır için de en çok sorulan soruların arasında yer alan bu sorunun cevabı ise net değildir. Ancak birçok haber sitesinde Cüneyt Çakır'ın Fenerbahçeli olduğu herhangi bir kaynağa dayandırılmadan sunuluyor.

Cüneyt Çakır saçlarını neden kazıttı? Hasta mı? ile ilgili etiketler Derbi cüneyt çakır saçlarını neden kazıttı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.