Cüneyt Çakır penaltı kararıyla gündemde... Galatasaray taraftarı 86'da verilen penaltıya isyan etti

Galatasaray'ın maçı 2-1 önde götürdüğü dakikada İbrahim Öztürk'ün kafa vuruşu ceza sahasında Berkan Kutlu'nın eline çarptı mı, çarpmadı mı? Temas varsa penaltı için yeterli mi düşünceleri arasında VAR'ın uyarısıyla pozisyonu izleyen Cüneyt Çakır penaltı dedi. Sarı-Kırmızılı taraftarlar sosyal medyada Cüneyt Çakır'a isyan etti... "Allah'ından bul eyyamcı Cüneyt Çakır!"

Galatasaray evinde Altay'la 2-2 berabere kalarak Lazio sınavı öncesi kan kaybetti. Sarı-Kırmızılılar'ın Süper Lig'deki galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Cim Bom, son 6 maçta 1 kez kazanabildi.

2 puan kaybında Sarı-Kırmızılı taraftarlar hakem Cüneyt Çakır'a isyan etti. Tecrübeli hakemin Altay'a 86'da verdiği penaltı kararı "skandal" olarak yorumlandı. Galatasaray'ın maçı 2-1 önde götürdüğü dakikada İbrahim Öztürk'ün kafa vuruşu ceza sahasında Berkan Kutlu'nın eline çarptı mı, çarpmadı mı? Temas varsa penaltı için yeterli mi düşünceleri arasında VAR'ın uyarısıyla pozisyonu izleyen Cüneyt Çakır penaltı dedi.

Cüneyt Çakır penaltı kararıyla gündemde... Galatasaray taraftarı 86'da verilen penaltıya isyan etti

NECATİ ATEŞ'İN KORKTUĞU BAŞINA GELDİ!

Altay skoru 2-2'ye getirdikten sonra penaltı kararı "hediye" olarak yorumlandı ve Necati Ateş'in maç öncesi sözlerini akıllara getirdi. Fatih Terim'in cezası nedeniyle takımın başında sahaya çıkan yardımcı antrenör Necati Ateş, "Altay benim ilk göz ağrım, Büyük Altay, şehrimin takımı... Ama bugün kazanmak istiyoruz. İnşallah maçtan sonra oyunu konuşuruz, hakemi konuşmayız. Avrupa'da hiç hakem konuşulmuyor" demişti. 

RIDVAN DİLMEN: ASLA PENALTI DEĞİL! 

TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen de %100 Futbol programında tartışmalı kararı "Cüneyt Çakır maçın önüne geçti. Berbat bir maç yönetimi vardı. VAR yönetimi de aynı şekilde. Benim futbol görüşüme kadar asla penaltı değil! Yakından, uzaktan alakası yok. Gördüğümüz açılardan bu şekilde" sözleriyle yorumladı.

Galatasaray taraftarlarının sosyal medyadaki Cüneyt Çakır isyanından örnekler:

 

Cüneyt Çakır penaltı kararıyla gündemde... Galatasaray taraftarı 86'da verilen penaltıya isyan etti ile ilgili etiketler Galatasaray Altay Cüneyt Çakır necati ateş
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.