Cüneyt Çakır EURO 2020! Cüneyt Çakır EURO 2020'de hangi maçı yönetecek?

Cüneyt Çakır EURO 2020'de hangi maçı yönetecek merak ediliyor. Daha önce açıklanan EURO 2020 hakem kadrosunda yerini alan Türk hakem Cüneyt Çakır hangi maçı yönetecek?

EURO 2020 tüm hızıyla başladı. Açılış maçında İtalya'ya 3-0 kaybeden Millilerimiz'den sonra aynı grupta Galler ile İsviçre 1-1 beraber kaldı. Daha önce EURO 2020 hakem kadrosunda yeri açıklanan Cüneyt Çakır ise şampiyonadaki yerini aldı. Peki Cüneyt Çakır hangi maçı yönetecek?

CÜNEYT ÇAKIR EURO 2020'DE HANGİ MAÇI YÖNETECEK?

UEFA'nın görev verdiği 18 orta hakemden biri de Cüneyt Çakır. Deneyimli hakem kariyerinde üçüncü kez Avrupa Şampiyonası'nda düdük çalacak. 44 yaşındaki Çakır'ın daha önce yönettiği önemli maçlar arasında 2015 UEFA Şampiyonlar Ligi finali, 2014 ve 2018'deki FIFA Dünya Kupası yarı finalleri, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finali ve 2012 FIFA Kulüpler Dünya Kupası finali bulunuyor.

TARİHTE BİR İLK

EURO 2020 hakemler için önemli ilklere de sahne olacak. Fransız hakem Stephanie Frappart, dördüncü hakem olarak görev yapacağı turnuvanın tarihindeki ilk kadın hakem olmaya hazırlanıyor.

Avrupa futbolunun zirvesinde Güney Amerikalı bir hakem de maç yönetecek. UEFA ve CONMEBOL'un projesi kapsamında, Arjantinli Fernando Rapallini, EURO 2020'de yardımcılarıyla birlikte görev alacak.

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, "İki önemli turnuvamız için CONMEBOL ile hakem değişimi her iki yarışmayı da zenginleştirecek ve üst düzey hakemlerin deneyimini artıracak" dedi.

Turnuvada görev yapacak hakemler şu şekilde;

Felix Brych, Cüneyt Çakır, Carlos Del Cerro Grande, Andreas Ekberg, Orel Grinfeeld, Ovidiu Alin Hategan, Sergei Karasev, Istvan Kovacs, Bjorn Kuipers, Danny Makkelie, Antonio Miguel Mateu Lahoz, Michael Oliver, Daniele Orsato, Artur Manuel Ribeiro Soares Dias, Daniel Siebert, Anthony Taylor, Clement Turpin, Slavko Vincic.

Cüneyt Çakır EURO 2020! Cüneyt Çakır EURO 2020'de hangi maçı yönetecek? ile ilgili etiketler EURO 2020 cüneyt çakır euro 2020 cüneyt çakır hangi maçı yönetecek
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.