Cüneyt Çakır diz çöktü Slavia Prag izledi!

Cüneyt Çakır'dan protestoya destek! UEFA Avrupa Ligi'nde Slavia Prag ile Arsenal'ın karşı karşıya geldiği mücadeleyi yöneten Cüneyt Çakır, İngiltere ekibinin futbolcuları ile birlikte Black Lives Matters hareketine destek vermek için maç öncesi diz çöktü.

UEFA Avrupa Ligi'nde Cüneyt Çakır'dan anlamlı hareket! Slavia Prag ile Arsenal'ın yarı final için ter döktüğü mücadelenin öncesinde Türk hakem Cüneyt Çakır'ın hareketi ses getirdi.

Arsenal'in Slavia Prag ile yarı final için mücadele ettiği ve sonucunda 4-0'lık galibiyetle amacına ulaştığı bu karşılaşmada, FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır'dan maç öncesi protestoya destek geldi. Heyecanlı 90 dakika öncesi Arsenal forması giyen futbolcular, mücadelenin başlamasına az bir süre kala diz çöküp Black Lives Matters hareketine katıldı ve ırkçılığa karşı tepki gösterdi.

Cüneyt Çakır diz çöktü Slavia Prag izledi!

Bu anlarda hakemimiz Cünyt Çakır da aynı hareketi yaparak Arsenal'li futbolcuların protestosuna katıldı. Slavia Prag'lı futbolcuların bu karşılık diz çökmemesi ise dikkat çekti.

Cüneyt Çakır diz çöktü Slavia Prag izledi! ile ilgili etiketler UEFA Avrupa Ligi Arsenal Slavia Prag Cüneyt Çakır Black Lives Matters
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.