Cüneyt Arkın'ın çok üzücü son durumu! 83 yaşındaki usta sanatçının paylaşımına beğeni yağdı!

Yeşilçam'ın en yakışıklı jönlerinden Cüneyt Arkın'ın sosyal medya paylaşımları konuşulmaya devam ediyor. 83 yaşındaki sanatçının tekerekli sandalyedeki halini görenler inanamadı.

Sanatçı Cüneyt Arkın'ın katıldığı bir programda tekerlekli sandalye ile görüntülenmesi sosyal medyada olay oldu. 83 yaşındaki Yeşilçam'ın duayen ismi, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla binlerce beğeni aldı.

Geçtiğimiz günlerde kendisi ve kariyeri adına düzenlenen bir etkinliğe katılan Cüneyt Arkın'ın tekerlekli sandalyede görüntülenmesi kimi takipçilerini üzdü. Arkın'ın neşeli tavırları ise gözlerden kaçmadı.

Cüneyt Arkın kaç yaşında? Cüneyt Arkın nereli? Cüneyt Arkın kimdir, eşi  kim? - Haberler

 Diğer yandan Arkın son paylaşımında, "Biz böcekler, otlar, kuşlar ve çiçeklerle konuşarak büyüdük. Yıldızlar altında yatmak.

Cüneyt Arkın'ın çok üzücü son durumu! 83 yaşındaki usta sanatçının paylaşımına beğeni yağdı! - Resim : 2

Toprak döşeğimizdi, bahar yağmurları yalnızlığımız, çiçekler sevdamız. Bu yüzden fark etmeyi öğrendik. Yine bu yüzden yüreğimiz hep zengin ve genç kaldı" ifadelerini kullandı.

Cüneyt Arkın filmleri? Cüneyt Arkın kimdir? Cüneyt Arkın'ın gerçek ismi  nedir? Cüneyt Arkın aslen nerelidir? - Haberler

Usta oyuncuya kısa sürede binlerce yorum geldi.

"Arkın'ın En Büyük Korkusu..."

Twitter hesabında 212 bin takipçisi bulunan Arkın, eşi Betül Cüreklibatır'a olan aşkını gözler önüne sermeyi ihmal etmiyor.

83 yaşındaki oyuncu, Twitter hesabında yaptığı paylaşımında, "Hiçbir şeyden korkmadığım kadar eşimi kaybetmekten korkuyorum. Karımı, canımı, bebeğimi, Betül’ümü kaybettiğim an ben de yok olurum" ifadelerini kullanmıştı.

Cüneyt Arkın'ın çok üzücü son durumu! 83 yaşındaki usta sanatçının paylaşımına beğeni yağdı! ile ilgili etiketler Cüneyt Arkın Yeşilçam
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.