Cüneyt Arkın'ın anma töreninde büyük saygısızlık! Naaşıyla fotoğraf çektirmek için yarışa girdiler

85 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Cüneyt Arkın için ilk tören sabah saatlerinde Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Tören sonunda sevenleri Arkın'ı sahneye çıkarak tabutu başında selamladı. Törene katılan bazı kişilerin usta sanatçının naaşı ile fotoğraf çekme yarışına girmesi ise tepkilere neden oldu. Cüneyt Arkın'ın naaşı başında fotoğraf çektirmek isteyen bir kişi uyarılarak salondan çıkarıldı.

85 yaşında hayatını kaybeden Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Cüneyt Arkın son yolculuğuna uğurlanıyor... Cüneyt Arkın'ın naaşı ailesi ve yakınları tarafından sabah saatlerinde Zincirlikuyu Gasilhanesi'nden alınmıştı. Arkın'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, tören için Atatürk Kültür Merkezi'ne getirildi. Arkın'ın tabutu sahneye konuldu.

Cüneyt Arkın'ın anma töreninde büyük saygısızlık! Naaşıyla fotoğraf çektirmek için yarışa girdiler

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Arkın'ın hayat arkadaşı Betül Cüreklibatır, oğulları Murat Arkın, Kaan Cüreklibatır, Ediz Hun, Levent Çakır, Nuri Alço ve 'Hababam Sınıfı' oyuncularından Teoman Ayık ile Ahmet Arıman Arkın katıldı. Tören sonunda ise sevenleri ve yakınları sahneye çıkarak Cüneyt Arkın'ı selamladı. Bazı kişiler Cüneyt Arkın'ın naaşı ile fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Cüneyt Arkın'ın anma töreninde büyük saygısızlık! Naaşıyla fotoğraf çektirmek için yarışa girdiler - Resim : 2

CÜNEYT ARKIN'IN NAAŞI İLE FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İÇİN YARIŞTILAR

Tören sonunda bazı kişilerin Cüneyt Arkın'ın naaşı ile fotoğraf çektirmek istemesi tepkilere neden oldu. ''Naaş başında fotoğraf çektirmekle ilgili bir mücadeleye girmeniz biraz saygısızlık oluyor.'' şeklinde anons yapılmasının ardından törendeki bir kişi fotoğraf çekmeye devam edince salondan çıkarıldı.

Cüneyt Arkın'ın anma töreninde büyük saygısızlık! Naaşıyla fotoğraf çektirmek için yarışa girdiler - Resim : 3


''NAAŞ BAŞINDA FOTOĞRAF ÇEKTİRME MÜCADELENİZ SAYGISIZLIK!''

Anma törenini sunan kişi, törene katılanları uyardı ve Cüneyt Arkın'ın naaşı ile fotoğraf çektirmek isteyen şahısa ''Manzara değil burası'' diyerek çıkıştı:

''Sağ taraftan devam ederek yapabilirsek bunu nizamı bozmadan lütfen... Değerli misafirler lütfen selamlamayı seri bir şekilde yapalım. Ayrıca hem Teşvikiye Camii için hem sonrasında Zincirlikuyu Mezarlığı için araçlar dışarıda mevcut, bilginize. Lütfen selamlamamızı seri bir şekilde yapalım. Naaş başında fotoğraf çektirmekle ilgili bir mücadeleye girmeniz biraz saygısızlık oluyor. Lütfen bunlardan uzak duralım, lütfen. Beyefendi sizi şöyle alabilir miyiz lütfen! Manzara değil burası.''

Cüneyt Arkın'ın anma töreninde büyük saygısızlık! Naaşıyla fotoğraf çektirmek için yarışa girdiler ile ilgili etiketler Cüneyt Arkın cenaze töreni anma töreni
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.