Cüneyt Arkın'ın ailesinden teşekkür mesajı

28 Haziran'da hayata veda eden usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın ailesi tarafından sosyal medyadan teşekkür mesajı yayınlandı.

28 Haziran'da İstanbul'da kaldırıldığı hastanede kalbinin durması sonucu hayata veda eden usta oyuncu Cüneyt Arkın, Atatürk Kültür Merkezi ve Teşvikiye Camii'nde düzenlenen törenlerin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilmişti.


Binlerce hayranı Cüneyt Arkın'ı son yolculuğuna uğurlamak için e Teşvikiye Camii'ni ve etrafını doldurmuş, cenaze töreninde izdiham yaşanmıştı. Cüneyt Arkın'ın ailesi bugün usta oyuncunun sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.


'Teşekkür ve minnetle' başlığıyla yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

''TEŞEKKÜR VE MİNNETLE

Ailemizin her şeyi babamız; Türk halkının kahramanı Cüneyt Arkın'ımızın vefatından bugüne acımızı paylaşan, desteklerini esirgemeyen, taziyelerini bildiren, yurdun dört bir yanından gelerek bizlerle birlikte dualarımıza eşlik eden; gelemeyip uzaktan yürekleriyle acımızı paylaşan; başta büyük Türk halkı olmak üzere; Türkiye Cumhuriyet devletinin en üst makamından tüm makamlarına; isimlerini sığdıramadığımız tüm yakınlarımıza ve sanatçı dostlarına, sinema emekçilerine ve ölümsüzlüğe intikal eden babamızı yoğun bakımda hastanede yalnız bırakmayan Liv Hopsital yönetimine ve sağlık çalışanlarına minnet ve şükranlarımızı sunarız. Cüreklibatır ailesi.''

Cüneyt Arkın'ın ailesinden paylaşım

 

Cüneyt Arkın'ın ailesinden teşekkür mesajı ile ilgili etiketler Cüneyt Arkın Sosyal Medya Fahrettin Cüreklibatır
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.