Cüneyt Arkın Kuruluş Osman'dan ayrılıyor mu?

Cüneyt Arkın uzun bir aradan sonra Kuruluş Osman'ın ikinci sezonu ile yeniden ekranlara dönüyor. İlk çekimlerin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan usta oyuncunun sözleri takipçileri arasında ayrılık mesajı olarak algılanmıştı. ‘Yorulmuşuz sanırım. İlk gün. Kuruluş Osman set dönüşü’ diyen Cüneyt Arkın, bunun üzerine bir takipçisinin yönelttiği "Diziye ne kadar devam edeceksiniz?" sorusuna "Sağlığım el verdiğince" yanıtını verdi.

Kahramanlık filmlerinin vazgeçilmez ismiydi Yeşilçam'ın ihtişamlı günlerinde. Battal Gazi, Kara Murat onunla hayat bulup, destanlar yazdı.

Beyaz perdenin jönlerinden Cüneyt Arkın yıllar sonra Kuruluş Osman dizisinin ikinci sezonu ile yeniden ekranlara dönüyor. 

Usta oyuncu dün dizinin ilk çekimlerindeydi. Çekimlerin ardından da ‘Yorulmuşuz sanırım. İlk gün. Kuruluş Osman set dönüşü’ mesajı ile birlikte eşi Betül Arkın ile birlikte çekilmiş bir fotoğraf paylaştı.

Cüneyt Arkın Kuruluş Osman'dan ayrılıyor mu?

Paylaşımı kısa sürede büyük beğeni toplayan Cüneyt Arkın, bazı takipçilerinde ise endişeye neden oldu. Bir takipçisinin bu kaygı ile yönelttiği ‘Diziye ne kadar devam edeceksiniz?’ sorusuna Arkın'ın cevabı ise "Sağlığım el verdikçe sizlerle ve çok sevdiğim setler de olmak umudu ile..." oldu. 

Cüneyt Arkın Kuruluş Osman'dan ayrılıyor mu? - Resim : 2

Sağlığı el verdiğince diziye devam edeceğini vurgulayan Arkın, ‘Haftada bir gün setim var. Silivri’den Riva’ya geçmek zor oluyordu. Şimdi Etiler’deki eve geçtik. Yıllar sonra sete döndüğüm için mutluyum’ ifadelerini kullandı.

Arkın, yeni set ortamlarının eskiden çok farklı olduğunu belirterek, ‘Biz eskiden film setlerinde soğan ve ekmek yerdik. Şu an ise setlerde yemek çıkıyor. İmkanlar çok daha iyi’ diye konuştu.

Cüneyt Arkın Kuruluş Osman'dan ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler Cüneyt Arkın Kuruluş Osman betül arkın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.