Cumhuriyet'ten skandal başlık! Kara propagandaya devam...

Cumhuriyet gazetesi yine bir skandala imza attı. Suriyelilere yönelik faşizan tutumuyla dikkat çeken gazete, Özbeklerin cinayetle sonuçlanan kavgasını verdiği haberi Twitter'da paylaşırken yine kara propaganda yaptı.

Cumhuriyet gazetesi geçtiğimiz günlerde Çekmeköy Alemdağ Mahallesi Havacılar Caddesi üzerinde meydana gelen bir olayı aktardı. 

Gazete haber metninde şu ifadeleri kullandı: 

"İddialara göre, yolda Shokhjakhon Sirochev ve kimliği belirsiz bir kişi, Odiljon Hamzaev (17) ile kavga etti. 2 kişi kavga ettikleri Odiljon Hamzaev'i önce dövdü ardından defalarca bıçakladı. Boğazına bıçak darbesi alan Odiljon Hamzaev, yere yığıldı. Saldırganlar ise olay yerinden kaçtı.

Yapılan çalışma sonrası şüphelilerden Özbekistan vatandaşı Shokhjakhon Sirochev, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli Shokhjakhon Sirochev'in, Odiljon Hamzaev'i kendisine küfür ettiği için öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Şüphelinin alınan ifadesinin ardından yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Polis ekiplerinin olay yerinden kaçan diğer şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor."

HABERDE ÖZBEK, TWEET DE SURİYELİ

Suriyelilere yönelik faşizan tutumuyla dikkat çeken gazete, bu haberi Twitter'da paylaşırken ise, "Suriyeliler, Türkmen gencin boğazını kesti... Soruşturmada yeni gelişme" başlığını attı.

Cumhuriyet'ten skandal başlık! Kara propagandaya devam...

Gazete gelen yoğun tepkilerin ardından bu mesajı sildi.

Cumhuriyet'ten skandal başlık! Kara propagandaya devam... ile ilgili etiketler Cumhuriyet Gazetesi Suriyeli
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.