Cumhuriyet'in 100. Yıl Marşı'nı hangi şarkıcı seslendirecek? İşte magazin kulislerinde konuşulan adaylar

Cumhuriyet'in 100. Yıl Marşı'nı hangi şarkıcının seslendireceği merak konusu oldu. Magazin kulislerinde konuşulanlara göre; Cumhuriyet'in 100. Yıl Marşı'nı bestelemesi ve seslendirmesi muhtemel sanatçılar arasında Megastar Tarkan, Kıraç, Haluk Levent ve Kenan Doğulu yer alıyor.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla yapılacak kutlamalar için geri sayım başladı. Cumhuriyet'in 100'üncü yılı olan 2023'te Cumhuriyet'in 100. Yıl Marşı'nı seslendirecek isim merakla bekleniyor.

KULİSLERDE BU ŞARKICILARIN ADI KONUŞULUYOR

Gazeteci Arif Hür, Cumhuriyet'in yüzüncü yıl marşını bestelemesi ve seslendirmesi muhtemel kişileri köşesine taşıdı. Hür, "Cumhuriyet'in yüzüncü yıl marşını seslendirmesi hususunda Tarkan, Kıraç, Haluk Levent ve Kenan Doğulu'nun adı kulislerde dolaşıyor" dedi.

İşte Arif Hür'ün o yazısı...

"Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı hiç şüphesiz ülke genelinde büyük bir coşkuyla kutlanacak. Cumhuriyetin yüzüncü yıl marşını besteleyecek ve seslendirecek sanatçı da merakla bekleniyor. Kulislerle konuşulanlara göre; Cumhuriyet'in yüzüncü yıl marşını bestelemesi hususunda iki kişinin ismi ön plana çıkıyor. Fahir Atakoğlu ve Fazıl Say... Cumhuriyet'in yüzüncü yıl marşını seslendirmesi hususunda ise Tarkan, Kıraç, Haluk Levent ve Kenan Doğulu'nun adı kulislerde dolaşıyor. Cumhuriyetin yüzüncü yıl marşını besteleyecek ve seslendirecek sanatçı önümüzdeki aylarda netleşir diye tahmin ediyorum..."  

 
























Cumhuriyet'in 100. Yıl Marşı'nı hangi şarkıcı seslendirecek? İşte magazin kulislerinde konuşulan adaylar ile ilgili etiketler Tarkan Kıraç Haluk Levent Kenan Doğulu Cumhuriyetin 100. Yılı 100. Yıl Marşı
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de 5 kişiyi 'makas' atarken öldüren genç için istenen ceza belli oldu!

İzmir Menderes'te hafif ticari aracıyla makas atarak 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin yaralanmasına neden olan Yusuf İslam Koçak'ın (19) 22,5 yıla kadar hapsi istendi.