Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat'a tokatlı saldırı

Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat, İstanbul Kadıköy'de tartıştığı turist çift tarafından darp edildi. Yüzüne aldığı darbe sonucu hastaneye kaldırılan Kırıkkanat'ın, İskele Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi olduğu öğrenildi. Mine Kırıkkanat, geçtiğimiz aylarda da bir bar işletmecisiyle yaşadığı tartışmayla gündeme gelmişti.

Son günlerde yaptığı çıkışlar ve ortaya attığı iddialarla adından söz ettiren Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat,  Kadıköy'de tartıştığı yabancı çiftin saldırısına uğradı.

"KALDIRIMDA YÜRÜYEMİYORUZ" TEPKİSİ

Dün saat 16.30 sıralarında Mine Kırıkkanat ve bebek arabasıyla önde ilerleyen Birleşik Arap Emirlikleri uyruklu çift arasında tartışma çıktı. Kaldırımda ilerleyemediği için çifte tepki gösterdiği iddia edilen Kırıkkanat'a önce kadın turist saldırdı.

Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat'a tokatlı saldırı

TURİST, KIRIKKANAT'A TOKAT ATTI

Kadın turistin tartakladığı Mine Kırıkkanat'a erkek turist gelerek tokat attı. Araya çevredekiler girdi. Yüzünden yaralanan Mine Kırıkkanat, İskele Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi oldu. Kırıkkanat daha sonra polis eşliğinde Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne giderek darp raporu aldı. Olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

KADIKÖY'DE BİR BARIN SAHİBİYLE TARTIŞMIŞTI

Mine Kırıkkanat, geçtiğimiz aylarda da Kadıköy'de bulunan 'Fil' isimli barın sahibiyle tartışmış, barın kapatılmasına sebep olmuştu.

Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat'a tokatlı saldırı ile ilgili etiketler Mine Kırıkkanat Tokat Saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.