Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat vasiyetini duyurdu: Cenazemde imam, hafız istemiyorum!

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat Twitter hesabı üzerinden ırkçı bir bir paylaşım yaptı. "Cenazemde ne imam, ne hafız, ne musalla taşı, ne yeşil yemeni ve ne de tek kelime Arapça istiyorum, kesin vasiyetimdir" diyen Kırıkkanat'a sosyal medyadan tepki yağdı.

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat, Twitter hesabı üzerinden vasiyetini paylaştı. Skandal ifadeler yer alan vasiyet sonrası Kırıkkanat büyük tepki çekti. 

"CENAZEMDE TEK KELİME ARAPÇA İSTEMİYORUM"

Mine Kırıkkanat'ın ""Diyaneti eleştirenlere, “cenazeni kıldıran imam bulamayacaksın” gibi aptalca tehditler savruluyor. 2. Muazzez İlmiye Çığ olmaya kararlıyım, biiir! Cenazemde ne imam, ne hafız, ne musalla taşı, ne yeşil yemeni ve ne de tek kelime Arapça istiyorum, kesin vasiyetimdir, ikiii!" paylaşımına "İstemediklerinizi söylemişsiniz yerine ne istersiniz" sorusu geldi.

Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat vasiyetini duyurdu: Cenazemde imam, hafız istemiyorum!

"KEŞKE YAKILSA CESEDİM"

Kırıkkanat da, "Şarkılarla türkülerle uğurlanacağım, yakınlarım biliyor ne yapılması gerektiğini. Keşke krematoryum olsa da yakılsa cesedim" dedi.

Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat vasiyetini duyurdu: Cenazemde imam, hafız istemiyorum! - Resim : 2

YORUM YAPAN TAKİPÇİSİNE HAKARET ETTİ

Kırıkkanat, kendisine gelen "Amaçları tahrik etmek, dine saldırtmak, bundan prim yapmak, sazan gibi düşüyorsunuz. Cenaze bir kamu hizmeti ,imam devletin memuru, maaşını millet ediyor, bu kamu hizmetini vermek zorunda.." yorumuna da "IQ kaç sizde? Reddediyorum diyorum, ret!" diyerek hakaretle yanıt verdi.

Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat vasiyetini duyurdu: Cenazemde imam, hafız istemiyorum! - Resim : 3

Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat vasiyetini duyurdu: Cenazemde imam, hafız istemiyorum! ile ilgili etiketler Mine Kırıkkanat vasiyet Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.