Cumhuriyet yazarı Kırıkkanat: 9 seçim kaybetti, bizden helallik istesin

Cumhuriyet gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat, duyuran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na verdi. CHP Genel Başkanı'nın dini jargona sıkışmaması gerektiğini söyleyen Kırıkkanat, "Başkan olurken verdiği sözlerin hangisini tuttu? Aradan 11 yıl geçti, 9 seçim kaybetti. Partiyi demokratlaştırmadı. Şimdi ben Kemal Kılıçdaroğlu'nun helalleşmesine nasıl inanayım?" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde Twitter'dan paylaştığı videoda, "Helalleşmek geçmişi değiştirmez ama geleceğimizi kurtarır. Geçmişte partimizin de hataları oldu; helalleşme yolculuğuna çıkma kararı aldım." ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat, söz konusu çıkıştan rahatsızlığını Nokta TV isimli kanalın YouTube canlı yayında anlattı.

"ŞİMDİ BEN KILIÇDAROĞLU'NUN HELALLEŞMESİNE NASIL İNANAYIM?"

CHP gibi bir partinin genel başkanına, "Dini jargona sıkışmak yakışmıyor" diyen Kırıkkanat, "Başkan olurken verdiği sözlerin hangisini tuttu? Aradan 11 yıl geçti, 9 seçim kaybetti. Partiyi demokratlaştırmadı, lider sultasına son vermedi. Şimdi ben Kemal Kılıçdaroğlu'nun helalleşmesine nasıl inanayım?" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet yazarı Kırıkkanat: 9 seçim kaybetti, bizden helallik istesin ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu Mine Kırıkkanat helalleşme yolculuğu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.