Cumhuriyet tarihinde ilk! İçişleri Bakanı o köyü ziyaret etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel felaketinden etkilenen Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde incelemelerde bulundu. Köy sakinleri, Soylu’ya “Cumhuriyet tarihinde ilk defa bir İçişleri Bakanı köyümüzü ziyaret ediyor” diye teşekkür etti.

Batı Karadeniz iki hafta önce yaşanan sel felaketi ile sarsılmıştı. Sel felaketinden etkilenen Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,  vatandaşların büyük sevgisiyle karşılandı.

Cumhuriyet tarihinde ilk! İçişleri Bakanı o köyü ziyaret etti

Kastamonu’da 11 Ağustos’ta yaşanan sel felaketi sonrası yaraların sarılması için başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. Can kayıplarının yanı sıra büyük çapta hasara yol açan selin ardından hayatın normale dönmesi için AFAD, UMKE, DSİ, Karayolları, İl Özel İdaresi, jandarma, emniyet, sahil güvenlik, belediye ekipleri, yardım ve destek faaliyetlerini sürdürüyor.

Cumhuriyet tarihinde ilk! İçişleri Bakanı o köyü ziyaret etti - Resim : 2

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun koordinesinde, bakanlıklara ait birimler, bölgedeki yaraların sarılması için ilk günden bu yana özveriyle görev yapıyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kastamonu’nun selden etkilenen bir diğer ilçesi Çatalzeytin’de de incelemelerde bulundu. Bakan Soylu, Çatalzeytin’e bağlı Yunuslar köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhuriyet tarihinde ilk! İçişleri Bakanı o köyü ziyaret etti - Resim : 3

Köy sakinleri Bakan Soylu’yu “Cumhuriyet tarihinde ilk defa bir İçişleri Bakanı köyümüzü ziyaret ediyor.” sözleri ile teşekkür ederek uğurladı.

İHA

Cumhuriyet tarihinde ilk! İçişleri Bakanı o köyü ziyaret etti ile ilgili etiketler Kastamonu Çatalzeytin içişleri bakanı süleyman soylu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.