Cumhuriyet önce övdü! Saniyeler içinde de sildi...

İstanbul Havalimanı'nda yolcular için başlatılan 'sleepod'lar muhalif medyada ücretli olması nedeniyle eleştirildi. Ancak Cumhuriyet gazetesi öyle bir şeye imza attı ki, aslında sırf muhalefet yapmak için muhalif olduklarını da istemeden itiraf ettiler. Cumhuriyet 'sleepod' uygulaması haberini sosyal medyadan övgü dolu bir başlıkla duyurdu. Ancak kısa sürede muhalif olduklarını hatırlayıp tweeti sildiler. İşte muhalif medyanın aslında neden her şeye karşı çıktığını ortaya koyan o tweet...

Muhalif medyanın başat aktörlerinden Cumhuriyet gazetesi Marmaray'dan Kanal İstanbul'a, 3. Köprü'den İstanbul Havalimanı'na varana kadar Türkiye'nin geleceğine yönelik her projeye karşı çıkan, onu olumsuz göstermeye yönelik haberlere imza atma geleneğini sürdürüyor. 

Ancak gazete dün İstanbul Havalimanı'ndan yolcuların rahatı için hizmete sunulan 'sleepod' uygulamasına ilişkin haberini övgü dolu bir ifade ile Twitter'dan yaptığı paylaşım şaşkınlık yarattı. 

Cumhuriyet önce övdü! Saniyeler içinde de sildi...

Gazetenin sosyal medya hesabından "İstanbul Havalimanı'nda yeni dönem! Yolcular rahata kavuşacak" başlığıyla haberin verilmesinin ardından takipçiler kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı. 

Cumhuriyet önce övdü! Saniyeler içinde de sildi... - Resim : 2

Çünkü onmaz bir şekilde muhalif olan Cumhuriyet, ilk kez bir adımı övüyordu. 

Cumhuriyet önce övdü! Saniyeler içinde de sildi... - Resim : 3

Ancak bunun sadece bir editörün gazete politikasını unutup attığı bir başlık olduğu ortaya çıktı. Çünkü gazete yönetiminin müdahalesi ile tweet kısa süre sonra silindi. 

Cumhuriyet önce övdü! Saniyeler içinde de sildi... - Resim : 4

Editörün gazete politikasını unutup attığı başlık ve ardından hemen tweetin silinmesi Cumhuriyet'in doğru ya da yanlış olsun her adıma sadece muhalefet etmek için muhalif olduğunu da ortaya koydu. 

Cumhuriyet önce övdü! Saniyeler içinde de sildi... ile ilgili etiketler Cumhuriyet Gazetesi İstanbul Havalimanı sleepod muhalefet
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.