Cumhuriyet gazetesi o yazıyı internete koymadı!

Cumhuriyet, genel yayın yönetmenliğinden alınan Murat Sabuncu’nun veda yazısını internete koymadı

Cumhuriyet gazetesinin sahibi konumundaki Cumhuriyet Vakfı’ndaki yönetim değişikliğinin ardından Murat Sabuncu, yaklaşık iki yıldır sürdürdüğü Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevini bıraktı. Sabuncu, Cumhuriyet’te ilk ve son kez kaleme aldığı editoryal yazıya “Karanlığa karşı yaşasın Cumhuriyet” başlığını koydu. Sabuncu, “Şimdi gitme zamanı. Sebebini tarih yazacak. Kimse benim ağzımdan Cumhuriyet aleyhine tek bir kelime duymayacak” ifadesini kullandı.

Cumhuriyet gazetesi o yazıyı internete koymadı!

Cumhuriyet yöneticileri ve yazarlarının ceza aldığı davada iddia makamının tanıklarından olan eski Cumhuriyet Vakfı Yönetim Kurulu Başkanvekili Alev Coşkun’un yeniden vakıf başkanı olarak seçildiği toplantının ardından Sabuncu’nun yerine gazetenin haber koordinatörü Aykut Küçükkaya getirilmişti.

Murat Sabuncu’nun veda yazısı, gazetenin internet sitesine konulmadı.

Cumhuriyet gazetesi o yazıyı internete koymadı! ile ilgili etiketler Cumhuriyet murat sabuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.