Cumhurbaşkanlığı'ndan dolar kuru açıklaması

Dolar kurunda yaşanan hareketlilik sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama geldi. Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Göksel Aşan "Kısa zamanda Cuma günü olan kur seviyesine geri döneceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Dolar kurunda dün gece başlayan dalgalanma sonrası piyasalarda hareketli saatler yaşandı. Dolar kurunda yaşanan dalgalanma ile ilgili Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama geldi. CNN Türk canlı yayınına katılan Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Göksel Aşan kur seviyesinin cuma günkü seviyeye yaklaşacağını beklediğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı'ndan dolar kuru açıklaması

Aşan, yaptığı açıklamada şunlar söyledi:

Para politikası tarafında olağanüstü bir kurul toplamayacak. Enflasyon'daki büyümenin kalıcı bir büyümenin kaçınılmaz olduğunu söyledi. MB başkanı bu noktada önümüzdeki dönemde neler yapacağını duyurmuş oldu. Elbette MB başkandaki değişiklik yeni bir politika değişikliğine işaret etmiş olabilir ama süreç içerisinde de gördük sığ hacimle gerçekleşen hareketliliğin azalacağını düşünüyorum. Var olan para politikası gerekliği, neyse oraya doğru yaklaşılacak.

Cumhurbaşkanlığı'ndan dolar kuru açıklaması ile ilgili etiketler Göksel Aşan Dolar Cumhurbaşkanlığı dolar kuru
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.