Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Suriye rejimi hesap vermelidir!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Suriye'de Doğu Guta'nın Duma ilçesindeki kimyasal saldırıya ilişkin, "Suriye rejimi hesap vermelidir" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Duma'daki kimyasal saldırıya ilişkin olarak, "En az 70 sivilin hayatını kaybetmesine neden olan saldırıları en sert biçimde kınıyoruz" dedi.

Kalın, "Suriye rejimi, ülkenin farklı bölgelerinde ve farklı zamanlarda yaşanan saldırılar için hesap vermelidir." ifadelerini kullandı.

Kalın, "Bu saldırıların meşrulaştırılması ve kabul edilmesi mümkün değil. Rejim üzerinde etkisisi olan ülkeler gerekli adımı atmalı" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Suriye rejimi hesap vermelidir! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanlığı Sözcü İbrahim Kalın doğu guta kimyasal saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.