Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ekonomi zirvesi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ekonomi değerlendirme toplantısı yapıldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında yapılan toplantıda ekonomide yaşanan gelişmeler ele alındı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında ekonomi değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli ile Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel katıldı.

Ekonomide yaşanan gelişmelerin ele alındığı toplantı, basına kapalı gerçekleşti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ekonomi zirvesi ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Fuat Oktay ekonomi değerlendirme toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.