Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor! Masada asgari ücret zammı ve Suriye harekatı var!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanacak. Kabine toplantısının gündemide iç ve dış siyasetin yanında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD Başkanı Joe Biden ile yaptığı özel görüşme ve olası Suriye harekatı da olacak. Ayrıca masada koronavirüs vaka durumları, 3. doz aşılama, fahiş fiyatlar, asgari ücret ve EYT, 3600 ek göstergedeki son durum da var.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 8 Kasım Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde toplanacak.

TERÖRLE MÜCADELE, EKONOMİK GELİŞMELER VE KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ

Kabine, iki haftalık aranın ardından terörle mücadele, ekonomideki gelişmeler, ve koronavirüs tedbirleri gibi önemli gündem başlıklarıyla toplanacak.

 

SAHADAKİ SON DURUM DA GÖRÜŞÜLECEK

Toplantıda, son dönemde güvenlik güçleri ve Milli istihbarat teşkilatı'nın gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar, sahadaki son durum ve gelen istihbarat raporları masada olacak.

MASADA ERDOĞAN-BIDEN GÖRÜŞMESİ DE VAR

Son olarak Roma'da ABD Başkanı Joe Biden ile özel bir görüşme gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Kabineyi bu görüşme hakkında da bilgilendirmesi bekleniyor.

OLASI SURİYE HAREKATI DA GÜNDEMDE

F-35 programından çıkarılan Türkiye'nin yeni dönemde atacağı adımlar başta olmak üzere olası bir Suriye harekatı da Kabinenin gündeminde yer alacak.

 

ERDOĞAN'A İKLİM ZİRVESİ SONUÇLARI BİLDİRİLECEK

Son dakikada Glasgow'da düzenlenen İklim Zirvesine katılmaktan vazgeçen Cumhurbaşkanı  Erdoğan'a ise ilgili bakanlar zirvenin sonuçlarını bildirecek.

KORONAVİRÜS İLE MÜCADELE

Tüm bunların yanı sıra koronavirüs ile mücadele de konuşulacak konular arasında.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kabineye yerli aşı çalışmaları ve vakalardaki son duruma ilişkin bilgi verecek.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor! Masada asgari ücret zammı ve Suriye harekatı var! ile ilgili etiketler Erdoğan Cumhurbaşkanı kabine cumhurbaşkanlığı kabinesi toplantı masa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.