Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Erdoğan açıklama yaptı mı?

Pandemi döneminden kademeli normalleşme geçiş 1 Mart tarihinde itibaren başladı. Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kademeli normalleşme dönemi için bazı açıklamalarda bulunacak. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak?

Türkiye’de 1 Mart Pazartesi tarihinden itibaren yerinde karar dönemi resmen start alıyor. Bu bağlamda; illerin pandemi seviyesini gösteren 'düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli' kategorilerine geçiş kriterleri oluşturularak buna göre bir yol haritası hazırlanacak. Yerinde karar dönemi ile kademeli normalleşme süreci belirlenen kriterler yeniden değerlendirilmiş olacak. Peki, Erdoğan ne zaman açıklama yapacak?

100 binde 10’un altındaki iller 'düşük riskli', 11-35 arası 'orta riskli', 36-100 arası 'yüksek riskli', 100’ün üstündeki iller ise 'çok yüksek riskli' olarak görülecek. Bu iller haritada sırasıyla mavi, sarı, turuncu ve kırmızı olarak gösterilecek.

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Erdoğan açıklama yaptı mı?

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Kabine Toplantısı bugün 1 Mart Pazartesi gününde toplanacak. Alınacak olan kararlarla birlikte vaka sayıları aşı yapılan kişi sayısı ve hastanelerin doluluk oranlarına göre her ilde farklı tedbirler hayata geçirilecek.

Saat 15.00’dan itibaren başlayacak Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bir açıklama yapılacak.

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Erdoğan açıklama yaptı mı? ile ilgili etiketler Erdoğan kabine toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.