Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, yeni net asgari ücreti paylaştı!

Türkiye'nün çok büyük bir bölümünün aylardır merakla beklediği sayı sonunda belli oldu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndaki son toplantısında asgari ücret kesin olarak belirlendi. Toplantının ardından ise Cumhurbaşkanı Erdoğan bir basın toplantısına katılarak yeni asgari ücretin 4 bin 250 TL  olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2022 yılı asgari ücret miktarını Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndaki toplantısından sonra, 4 bin 250 lira olarak açıkladı.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, çoğunluk tarafından büyük sevinçle karşınan yeni net asgari ücreti resmi Twitter hesabından açıkladı.

İletişim Başkanlığı, net asgari ücretin 4.253,40 TL (4 bin 253 TL 40 kuruş) olduğunu duyurdu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, yeni net asgari ücreti paylaştı!

Asgari ücrette tarihi bir artışa sebep olacak şekilde 'yüzde 50.5 zam' yapıldığı belirtilen açıklamada şöyle denildi.

Asgari ücret 2022 yılı için net 4 bin 253 lira olarak belirlendi.

Asgari ücret %50,5 oranında arttı.

İşverenden gelir ve damga vergisi alınmayacak.

İşte Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da Twitter paylaşımı:

 

 

 

 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, yeni net asgari ücreti paylaştı! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanlığı asgari ücret iletişim başkanlığı fahrettin altun
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.