Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları üyesinden tebrik

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları üyesi Korkmaz Karaca, Fatih Sultan Mehmet'in portresini satın alan İBB yönetimini tebrik etti. Karaca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Göreve geldikleri günden beri yaptıkları en doğru iş." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Fatih portresi için tebrik etti.

Karaca paylaşımında şunları söyledi:

"Siyasette yanlışları söylemek kadar doğruları da tebrik etmek gerekir. Venedikli ressam Gentile Bellini’nin Fatih Sultan Mehmet portresini satın alan İBB yönetimini tebrik ederim. Göreve Geldikleri günden beri yaptıkları en doğru iş. Bu resmi işadamı olarak almayı çok isterdim."


İmamoğlu yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

"Londra'da açık artırma ile satılan, Fatih Sultan Mehmet Han’ın günümüze kadar gelebilmiş üç orijinal portresinden biri olan, İtalyan ressam Gentile Bellini’nin atölyesinden 15. yüzyılda çıktığı tahmin edilen yağlıboya tabloyu İBB olarak satın aldık."

 

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları üyesinden tebrik ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu Fatih Sultan Mehmet portre korkmaz karaca
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.