'Cumhurbaşkanımızı Leblebi ile birlikte uğurladık'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Twitter hesabından samimi fotoğraflar paylaştı. Erdoğan'ın paylaşımında köpekleri Leblebi ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı uğurladığı görüldü. Emine Erdoğan'ın paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni geldi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan çifti hayvanlar için yapılan çalışmalara sık sık önderlik ediyor.

Erdoğan çiftinden bu sabah çekilen ve iç ısıtan kareler geldi.

EMİNE ERDOĞAN PAYLAŞTI

Emine Erdoğan, Twitter hesabından köpekleri Leblebi ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı uğurlarken çekilen fotoğrafları yayınladı.

'Cumhurbaşkanımızı Leblebi ile birlikte uğurladık'

Erdoğan fotoğrafa, "Bu sabah Cumhurbaşkanımızı Leblebi ile birlikte uğurladık." ifadelerini yazdı.

Emine Erdoğan'ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve retweet aldı.

ERDOĞAN LEBLEBİ'Yİ BARINAKTAN SAHİPLENDİ

Emine Erdoğan, '4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü' kapsamında Fatih'teki Yedikule Hayvan Barınağı'nı ziyaret ederek barınağa kedi ve köpekler için mama, yorgan ve battaniye desteğinde bulundu.

'Cumhurbaşkanımızı Leblebi ile birlikte uğurladık' - Resim : 2

Barınakta kalıcı yuvalarını bekleyen çok sayıda hayvanın yaşamlarına ve barınağa getiriliş hikayelerine dair incelemelerde bulunan Erdoğan, 'Leblebi' isimli engelli köpeği buradan sahiplendi.

'Cumhurbaşkanımızı Leblebi ile birlikte uğurladık' ile ilgili etiketler Emine Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan köpek leblebi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.