"Cumhurbaşkanım Tayyip Erdoğan..."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2011 yılında gerçekleştirdiği mitingde yaşadığı ses kısıklığı üzerine, spor yazarı İbrahim Seten'in kendisi için çirkin bir benzetmede bulunduğu iddiasına ilişkin suç duyurusunda bulundu. Hakkında soruşturma açılan Seten, dün ifadeye çağırıldı. Söz konusu suçlamalara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Seten, "yanlış anlaşılmaları" giderdiğini ifade ederek, "Sayın Erdoğan’a hakaret aklımın ucundan geçmedi, geçemez. O hepimizin cumhurbaşkanı." dedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun federasyonda çalıştığı sırada insan kaçakçılığı yaptığı iddiasıyla suçladığı İbrahim Seten bu kez de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla ifade verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2011 yılında gerçekleştirdiği bir mitingde yaşadığı ses kısıklığı sebebiyle kendisine sosyal medyadan çirkin bir benzetmede bulunan İbrahim Seten için suç duyurusunda bulundu.

Hakkında 3 farklı başlıkta soruşturma açılan Seten, sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamada bulundu.

"O, HEPİMİZİN CUMHURBAŞKANI..."

Söz konusu suçlamalara ilişkin yanlış anlaşılmaları giderdiğini ifade eden Seten paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

"Cumhurbaşkanım Tayyip Erdoğan’a hakaret suçlamasıyla ilgili ifade verdim. Sayın Erdoğan’a hakaret aklımın ucundan geçmedi, geçemez.. O, hepimizin cumhurbaşkanı... Devlet büyüğümüze en büyük hakaret, onun ismini olur olmaz yerlerde kullanmaktır..."

"Cumhurbaşkanım Tayyip Erdoğan..." ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Basketbol Federasyonu suç duyurusu İbrahim Seten spor yazarı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.