Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan, CHP'li Erdoğdu'ya Yassıada çıkışı

CHP'li milletvekili Aykut Erdoğdu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik "vatana ihanetten yargılanma" sözlerine bir tepki de Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan geldi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Twitter hesabından CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Oktay, Yassıada zihniyetindekilerin özlediği günlerin geride kaldığını ifade ederek, orasının artık Demokrasi Adası olduğunu söyledi.

Oktay sosyal medyadan şu mesajı yayınladı: "Milletine hizmetle dertlenen Sayın Cumhurbaşkanımız ve ekibini vatana ihanetten yargılamaya heves etmek, milletin hayrına düş dahi göremeyen darbe sevicilerinin Yassıada zihniyetidir. Bilinmelidir ki, özlediğiniz o günler gerilerde kaldı. Orası artık Demokrasi Adası'dır."

 Milletine hizmetle dertlenen Sayın Cumhurbaşkanımız ve ekibini vatana ihanetten yargılamaya heves etmek, milletin hayrına düş dahi göremeyen darbe sevicilerinin Yassıada zihniyetidir.
Bilinmelidir ki, özlediğiniz o günler gerilerde kaldı. Orası artık DEMOKRASİ ADASI’dır.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan, CHP'li Erdoğdu'ya Yassıada çıkışı ile ilgili etiketler Fuat Oktay Cumhurbaşkanı Erdoğan aykut erdoğdu yassıada
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.