Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay Yozgat'ta gençlerle voleybol oynadı

AK Parti Yozgat İl Başkanlığınca düzenlenen iftar programına katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, teravihden sonra esnaf ziyaretinde bulundu. Yanına gelen bir simitçinin bütün simitlerini alarak vatandaşlara ikram eden Oktay, kendisine yoğun ilgi gösteren gençlerle toplu fotoğraf çektirdikten sonra voleybol oynadı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AK Parti Yozgat İl Başkanlığınca düzenlenen iftar programının ardından Çapanoğlu Büyük Camisi'nde teravih namazını kıldı. Burada, İl Emniyet Müdürlüğünün Türk Polis Teşkilatının 177'nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlediği mevlit programına katılan Oktay, cami çıkışında polislerle fotoğraf çektirdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay Yozgat'ta gençlerle voleybol oynadı

Ardından esnaf ziyaretinde bulunan ve vatandaşlarla sohbet eden Oktay, bu sırada yanına gelen bir simitçinin bütün simitlerini alarak vatandaşlara ikram etti. Cumhuriyet Meydanı'na geçen Oktay, kendisine yoğun ilgi gösteren gençlerle toplu fotoğraf çektirdi.

Meydanda voleybol oynayan gençleri izleyen Oktay, gençlerin ısrarlı davetini kırmayarak onlarla bir süre voleybol oynadı. Oyunda Yozgat Valisi Ziya Polat, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ve Belediye Başkanı Celal Köse de Oktay'a eşlik etti.

Ahmet Şevki Ergin Kültür ve Hizmet Vakfını da ziyaret eden Oktay, vakıf yöneticileriyle Aşk Vakfı Kütüphanesi'nde sohbet etti. Ardından Şeyh Ahmet Efendi Türbesi'ni ziyaret eden Oktay, burada Kur'an-ı Kerim okudu, dua etti. Fuat Oktay, program kapsamında Yozgat Belediyesi KOP Eğitim ve Kültür Merkezi'nde gençlerle buluştu.

AA

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay Yozgat'ta gençlerle voleybol oynadı ile ilgili etiketler Fuat Oktay Yozgat voleybol

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.