Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Türkiye güzel günler geçiriyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bayram namazının ardından açıklamalarda bulundu.

Fuat Oktay'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Türkiye güzel günler geçiriyor." dedi. Doğu Akdeniz'deki sondaj çalışmalarıyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı, "Çalışmalarımız kararlılıkla devam edecek. Türkiye, hem kendi haklarını hem Kıbrıs Türkünün haklarını korumakla ilgili hiçbir tereddüt göstermeden kararlı şekilde ilerleyecektir" dedi ve yaşanan gerilimle ilgili "Biz her zaman zeytin dalı uzatıyoruz." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili düzenlemeye de konuşmasında değinen Oktay, "Sayın Cumhurbaşkanımızın da grup toplantısından sonra yaptığı açıklamadan sonra yaptığımız bir birinci yıl değerlendirme çalışmalarıydı. Çok kapsamlı bir çalışma yaptık. Bu vesiyle yasama, yargı ve yürütmenin tüm organları merkez ve yerel olarak da çok ciddi bir değerlendirmeyle bir yılın muhasebesini yapmış olduk." dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Türkiye güzel günler geçiriyor ile ilgili etiketler Fuat Oktay Cumhurbaşkanı Yardımcısı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.