Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Terörle işbirliği içinde olanlarla iş tutmak namertliktir, alçaklıktır, şerefsizliktir

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 6 muhalefet partisine eleştiride bulunarak, "Altından o masayı tutanın kim olduğunu da biliyoruz. Onlardan başkası da var" demişti. Bu sözleri nedeniyle kendisini eleştirenlere sert yanıt veren Oktay, "Sözlerimden alınarak şahsıma hakaret etmişler. Sizin seviyenize düşmek zillettir ama hakaretinizi aynen iade ediyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AKP Yozgat İl Başkanlığı'nca düzenlenen iftar programında, 6 muhalefet partisini eleştirerek, "6'lı mı,106'lı mı bilmiyoruz ama altıdan fazla olduğunu biliyoruz. Altından o masayı tutanın kim olduğunu da biliyoruz. Onlardan başkası da var. PKK'yı da buna ekleyin, HDP'yi de buna ekleyin. Türkiye'ye diz çöktürmek isteyen, içerdeki ve dışarıdaki her türlü yapıları da buna ekleyebilirsiniz. İçeride sesini çıkartmak isteyenler, Cumhurbaşkanımızın, Rusya ve Ukrayna savaşında aldığı rolden rahatsız olanlar, Çanakkale Köprüsü'nün yapılmasından da rahatsız oluyor. Türkiye'nin Suriye'de verdiği mücadeleden rahatsız olanlar, Tokat'ta havalimanı yapılmasından da rahatsız oluyor." demişti.

Fuat Oktay, bu gece Twitter hesabından yaptığı yeni açıklamada, o sözleriyle ilgili kendisine hakaret edenlere sert yanıt verdi.

Terörle işbirliği içinde olanlarla iş tutmanın namertlik olduğuna dikkat çeken Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay şu ifadeleri kullandı:

"Bir yanda terör örgütüne “terör örgütü” demeye dili varmayanlar… Diğer tarafta, “onlarla doğrudan ya da dolaylı bir ittifakımız, hesabımız kitabımız yoktur” diyemeyenler, sözlerimden alınarak şahsıma hakaret etmişler. Sizin seviyenize düşmek zillettir ama hakaretinizi aynen iade ediyorum. Terörle işbirliği içinde olanlarla iş tutmak “Namertliktir, alçaklıktır, şerefsizliktir, haysiyetsizliktir."

 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Terörle işbirliği içinde olanlarla iş tutmak namertliktir, alçaklıktır, şerefsizliktir ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay 6 muhalefet partisi eleştiri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.