Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay törende rahatsızlandı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay katıldığı "Siber Güvenlik Haftası" etkinliğinde konuşma yaptığı esnada rahatsızlandı. Sağlık ekiplerinin müdahalede bulunduğu Oktay'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Sahneye dönen Oktay, "Uykusuzluk ve yorgunluğa bağlı küçük bir rahatsızlık oldu. Tekrar anlayışınız için teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, katıldığı "Siber Güvenlik Haftası" etkinliğinde yaptığı konuşma sırasında fenalaşarak konuşmasını yarım bıraktı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Fuat Oktay'ın fenalaşmasının ardından programa da ara verildi. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Oktay'ın durumunun iyi olduğu yönünde anons yapıldı.

Kontrolün ardından programa tekrar katılan Oktay, "Uykusuzluk ve yorgunluğa bağlı küçük bir rahatsızlık oldu. Tekrar anlayışınız için teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay törende rahatsızlandı ile ilgili etiketler Fuat Oktay Cumhurbaşkanı Yardımcısı Siber Güvenlik Haftası
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.