Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile Libya'da ateşkesi görüştü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefon görüşmesi yaptı! Görüşmenin ana gündemi Libya oldu...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmede, Libya başta olmak üzere bölgesel konular ele alındı.

Rusya'da bu gece açıklamalarda bulunan Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 8 Ocak'ta yaptıkları çağrıya istinaden Libya’da bu geceden itibaren ateşkesin sağlanmasını beklediklerini aktarmıştı.

Putin, “Bugün birkaç saat sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığımız çağrı gereği Libya’da çatışan tarafların ateşkesi sağlayacağını, çatışmaları durduracağını umuyoruz.” dedi.

Bu gelişmelerin ardından Libya'da darbeci general Hafter'e bağlı güçler Türkiye ve Rusya'nın yaptığı ateşkes çağrısını kabul ettiğini açıkladı. 

Anadolu Ajansı'nın bildirdiğine göre Libya'da ateşkes saat 01.00 itibariyle başlayacak. 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile Libya'da ateşkesi görüştü! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Putin Cumhurbaşkanı Erdoğan Libya Erdoğan Vladimir Putin ateşkes
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.